Om oss

Leg. Tandläkare
Rasmus Willby

Rasmus är tandläkaren som får dig att känna dig förstådd och delaktig i dina behandlingar. Han berättar alltid vad han gör och vad som händer i din mun. Han har bred erfarenhet med allt från stora estetiska arbeten till tandvårdsrädda. För honom är det roligaste med att vara tandläkare att träffa människor och att göra skillnad. Rasmus har jobbat i Sölvesborg sedan 2013 och trivs så bra i bygden att flyttlasset gick hit 2015. Rasmus hoppas att Sölvesborg förblir hans hem i många år framöver!

Ses snart!
//Rasmus Willby

Elinor är på Familjetandvården Sölvesborg både tandsköterska och tandhygienist. Som tandhygienist hjälper hon dig med att hjälpa dig själv lyckas. Det är många som gör allt de kan för att få rena tänder utan att nå hela vägen. Elinor har de tips och de tankar du inte visste att du behövde. Första steget mot en frisk mun är en ren mun.

Hoppas vi ses!
//Elinor

Leg. Tandhygienist/
Tandsköterska
Elinor Jonskog

Leg. Tandhygienist/
Tandsköterska
Rebecka Willby

Rebecka är på Familjetandvården Sölvesborg både tandsköterska och tandhygienist. Som tandhygienist går Rebecka att lita på på samma vis som Jeanette. Som tandsköterska är det hon både du och tandläkaren kan lita på har förberett allt för ditt besök och som gör att allt bakom kulisserna går som en dans. Det är också Rebecka som gör så att du känner dig trygg och hjälper dig när tandläkaren lämnar rummet.

//Rebecka Willby

Meny